• Uncategorized
 • 8

Lakše je podmetnuti nogu nego nešto korisno uraditi

You may also like...

8 Responses

 1. Slavko Ilić says:

  Pozdrav Igore,
  Biću kratak: ukoliko veruješ u svoj proizvod, nastavi dalje. Prepreka uvek ima u ovom ili onom obliku. Meni je drago da si primetio te benefite nekukanja :)

  Takođe, drago mi je što sam imao priliku da testiram Peekmedio. Ukratko: servis ima ogroman potencijal a nagoveštaji za to se mogu videti u podacima koje izbacuješ nakon dešavanja…

  Mesta za unapređenje ima. Ja ti, ukoliko želiš, mogu mailom poslati lične utiske.

  Glavna stvar: Samo napred!

 2. Nekako se Srbija mora prevaspitati, neko mora da počne. No, sam si birao da radiš na domaćem tržištu i to je potpuno očekivano. Nažalost.

  U svakom slučaju, imaš full support u svakom mogućem smislu u borbi protiv pomenutih struktura.

 3. Igor Manjencic says:

  Slavko, naravno da ću nastaviti dalje, imam dobar servis i još jedan u najavi. Ovaj post je samo skretanje pažnje na trulo okruženje i da se ne zavaravamo da su startupi raširenih ruku dočekani u Srbiji.

  Obavezno mi pošalji lične utiske.

 4. Samo napred Igore. Ti sto pisu negativne komentare ti cine uslugu jer i negativan marketing je dobar marketing. Nece se potencijali kupci uplasiti negativnih komentara vec je veca sansa da ce cuti za servis i da ce ga sami probati.

  Placanje u Srbiji – tu su svi manji od makovog zrna!

 5. Eniac says:

  Jbg, to je tržište i default ponašanje na istom. Nema razlike u prodaji kajmaka na pijaci i tehnološkog proizvoda, ljudi će svoje ponašanje i dalje aplicirati. Ali to ne znači da treba da odustaneš već da iskoristiš do ponašanje i da nateraš vodu na svoju vodenicu. Usmeri energiju na pozitivne stvari i doći će sve to na svoje, a ovo tretiraj kao neko poslovno odrastanje. Meni je trebalo 5 godina da zaradim neke (kakve takve) pare, ali kad to krene onda bude sve mnogo lakše. Drago mi je da si pokrenuo ovo, koristan je dosta servis i ne sumnjam da je ovo najbolje što možeš. Keep up the good work!

 6. Da se javimo samo :)
  Računaj na nas, samo da se izborimo sa Službom finansija.
  Servis je inače sjajan i jednostavno neophodan za svakog ko se bavi ovim poslom. Štedi vreme na kilo. Meni zaista prođe pola radnog vremena da uradim ono što od peekmedio dobijem na tanjiru.

 7. Igor Manjencic says:

  Hvala vam na podršci, divni ste :)

 8. Nekako sam bio propustio celu ovu pricu oko Peekmedie, ali mi kolega spomenu pre neki dan. Na prvu loptu deluje kao vrhunska stvar! Samo napred.

  Sto se tice “podmetaca”, na zalost, i sam sam se u proteklih nekoliko godina sreo sa njima. Iz ove perspektive znas sta cu ti reci: ne obracaj paznju i cepaj dalje po svom, mada se dobro secam kako sam se osecao u takvim situacijama i znam da nije lako prosto iskljuciti to.

  Ako treba neka podrska, pomoc, tu smo :)